Bize Yakışanı yapalım Maviliklere Koşalım

08.03.2021 332

Sevgili Öğrencilerimiz;

Amasya haritasını maviye boyama anlarının fotoğrafları, boyadıktan sonra pencereye asılma anının öğrenci ile birlikte fotoğraflanmış hali veya bu fotoğrafları kullanarak oluşturdukları kolajları instagram ve twitter üzerinden  #maviamasya hashtagi kullanarak paylaşmalarınınız bekliyoruz. Paylaşımlar bireysel olabileceği gibi  sınıf öğretmenlerinizede gönderebilirsiniz.  Öğretmenlerimiz sınıflarında uyguladıkları çalışmayı veya farklı fotoğraflarla hazırladıkları gönderiyi kendi sosyal medya hesaplarından paylaşabilirler. Gönderilerde ekte gönderilen maviamasya logosu eklenebilir.

Sorunların üstesinden gelebilmek için birlikteliğe çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde maviamasya sloganını yaygınlaştırmak için ne kadar çok paylaşım olursa o kadar duyarlılık sağlamış oluruz. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin bu konuda sağlayacağı katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

meb_iys_dosyalar/05/06/740032/dosyalar/2021_03/08151156_Mavi-Amasya.pdf

08-03-2021

Adres:
ULUKÖY KÖYÜ CUMHURİYET MEVKİİ OSMAN GAZİ SK. ULUKOY SEHIT KOMISER MUSTAFA DUZGUN ORTAOKULU BLOK NO 93 TAŞOVA / AMASYA