Uluköy Şehit Komiser Mustafa Düzgün Ortaokulu

Vizyon: Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerin; Bireysel farklıklarını, göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ulukoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ULUKÖY KÖYÜ CUMHURİYET MEVKİİ OSMAN GAZİ SK. ULUKOY SEHIT KOMISER MUSTAFA DUZGUN ORTAOKULU BLOK NO 93 TAŞOVA / AMASYA

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuza ulaşım köy minibüsleriyle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Amasya´ya 60 km; Taşova´ya 11 km uzaklıktadır.